Test af Kärcher mobilvasker OC3

De beskidte jagtstøvler efter endt jagt har altid været min hovedpine. Efter en lang dag i gåseskjulet eller på pürch i mosen kommer man tilbage til bilen med gode naturoplevelser og meget beskidte støvler.
Ingen af os på HuntMyPassion har en decideret jagtbil, så hvordan holder man familiebilen i bare nogenlunde god stand, uden at skulle støvsuge i tide og utide? Den lette løsning er en sort affaldssæk i bagagerummet, men indtørret lerjord har det med at udtørre både læder- og gummistøvler så disse til sidst må kasseres.

Måske har vi testet løsningen på dette problem:
Vi har testet Kärchers Mobilvasker OC3. En lille kompakt og meget brugbart stykke udstyr til både jægere og hundefolk, men også til eksempelvis mountainbikere. (se video nederst på siden)

Vi tog mobilvaskeren med på en tur ud på et af vores jagtrevierer, og efter en god travetur, var både støvler og hund blevet godt mudret til. Et meget reelt scenarie for enhver jæger og så var det tid til at teste mobilvaskeren.
Generelt må vi sige at vi er ret vilde med de muligheder mobilvaskeren giver. Den gør bare sit arbejde godt. Støvler bliver rene for selv gammelt indtørret mudder, imens trykket ikke er for kraftigt til at Michaels hund Coda nød en vasketur inden den kom ind i transportkassen. Det er en stor kvalitet i vores øjne at vaskeren kan bruges til mange forskellige formål. Eksempelvis hvis uheldet er ude og et dyr har fået perforeret maveregionen, har man mulighed for at rense den hurtigt for mavesyre og dermed undgå kødødelæggelse efter endt brækning inden man kører hjem.

Alle mobilvaskerens dele virker solide og konstruktionen slagfast, så det ikke er noget problem at den evt. får nogle stød i bagagerummet, hvor det er oplagt at have den stående fast i jagtsæsonen, eller altid hvis man er hundeejer.
I brug fungerer OC3 upåklageligt. Det lille dyssehoved leverer en god vandstråle og som sagt er vandtrykket fint til fjerne mudder og skidt. Det er forholdsvist simpelt at fjerne vandtanken og få slangen ud. Generelt er der tænkt over detaljerne og hulrummet hvor batteri og slangen er gemt når den ikke er i brug er så stort, at man ikke skal stå og klemme slange og dyssehoved ned for at få plads.

Man kan hurtig fristes til at ville have en større vandtank. Men det syntes jeg ville være forkert. Den er utrolig mobil og handy som den er. Hvis man har en sammenklappelig dunk med, kan man jo hente mere vand.

Vi blev nysgerrig efter hvor mange liter vand den egentlig kunne pumpe på en opladning. Vi sørgede for at den var opladt total og gik en tur rundt i haven og vandede blomster. Det blev faktisk til en hel del….. vi måtte fylde den 12 gange….dvs 48L vand!!! Det blev jeg ret imponeret over.

Det er vi vilde med:

  • Kompakt og let at betjene
  • Lav vægt
  • Solidt design
  • lang brugstid
  • God dyse
  • Maskinen har en smart funktion, der gør at den slukker pumpen, når spændingen bliver for lav og trænger til opladning. Det sikrer en god batteri levetid

Det mangler vi:

  • Medfølgende oplader til bilen
  • Låget til påfyldning må gerne laves lidt mere handy
  • Justerbar dyse

Specifikationer for mobilvaskeren:
Vægt:

2,2kg (ex. vand)
Dimensioner(cm):            28x23x20
Batteritid:                         15 min i brug
Opladetid:                        3 timer
Vandbeholdning:              4L
Kapacitet:                         2L/min
Slangelængde                  2,8 m

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *