Vi fyrer op under passionen for Jagten, Historien og Partnerskabet

Bukkejagten er her endelig! For tiden mellem januar og maj er på mange måder lidt af et limbo for os jægere, men nu er det slut! Samtidig med forårets forvandling af naturen, er vi også i gang med lidt af en make-over for Hunt My Passion.

Når jeg er midt i efterårets jagtsæson, vil jeg bare gerne have tiden til at gå langsomt, for at få så meget ud af det som muligt. Og så snart den er slut vil jeg gerne spole frem til foråret og bukkesæsonen. Men i år har jeg prøvet at få mest muligt ud af tiden ind i mellem.

I januar og februar har jeg fokuseret på rovdyrsjagt på ræv og i marts og april stod den på krageregulering med lokker og kald, hvor jeg forsøgte at udvikle min evne til at snyde disse kloge dyr. Jeg kom ikke så meget afsted, som jeg gerne ville og gad vide om jeg nogen sinde kommer til det punkt. Men jeg fik sendt skinnet fra den største og flotteste ræv, jeg nogensinde har skudt, afsted til garvning og forventer at få den retur inden så længe.

Men jeg har også prioriteret at bruge tid på skydebanen, investere tid i rå træning og givet mig selv lov til at finjustere min skydeteknik. Jeg kan mærke at det øger passionen og forventningen til de kommende jagter.

Jeg tror alle jægere kender konflikten mellem trangen til at komme afsted på jagt og længslen efter at give dem du elsker det bedste af dig selv. Den jagtrelaterede del af mit liv fylder ret meget, men er på mange måde adskilt fra mit familieliv.

Min #1

Selvom det ikke får en masse skriftlig opmærksomhed her på siden, er en af de vigtigste ting i mit liv min familie og mit ægteskab. Min kone Mette, som allerede er ”ordsmeden” bag nogle af artiklerne og blogindlæggene, sagde sit job op som tandlæge for tre år siden, for at skifte bane i livet i et forsøg på at gøre det mere enkelt. I stedet for at hjælpe mange, fik hun lov til at give det bedste til ét menneske som handikaphjælper.

24-timers vagterne skabte tid og rum for kreativitet med ord og til at fortælle historier fra livet, som har været hendes voksende længsel gennem det sidste par år. Nu er hun så småt på vej tilbage til ”tandbutikken” igen.

Men siden nytår har vi skruet op for samarbejdet om Hunt My Passion. Fremover vil hun hovedsageligt stå for skriveriet og lade mig om alt det sjove! Det kunne ligne en urimelig fordeling af opgaverne, men hun forsikrer mig om, at hun faktisk anser det at være ”ord-arkitekten”, for den sjove del af projektet. Det efterlader meget lidt plads til usund konkurrence mellem os og gør os til det perfekte team på mere end én måde!

For som hun siger: ”Jeg er allerede inde i dit hoved, så jeg kan lige så godt få noget ud af det…”

Fra .dk til .com

Vores hjemmeside er ændret til www.huntmypassion.com og med tiden kan du finde alle artikler på både engelsk og dansk. Men vi håber I vil tjekke den ud og finder en god jagthistorie eller lidt tips og tricks om grej og skydning, som I kan bruge! Men bær over med os, da den stadig er lidt under ombygning, og vi beklager de sidste mangler.

Det er svært at beskrive glæden ved at nogen af mine nærmeste, vælger at træde ind i det her parallelunivers med nysgerrighed og begejstring. Som da Mette og børnene tog med til en nytårsskydeevent på skydebanen, hvor jeg arbejder. Og bare for sjov skød Mette godt nok til at bestå skydeprøven til jagttegnet, både på 100 og 200m!


 

Der er ingen tvivl om at jeg ville elske hvis hun selv tog jagttegn, i håb om at hun bedre kan forstå min passion for jagten og udelivet. Men så vidt jeg ved ligger det ikke I kortene for hverken i år eller næste år…

Vi deler længslen efter eventyr og det har allerede været årsagen til at hun flere gange er fulgt med på jagt og jagtmesser og vi er begge vilde med det af forskellige årsager. Sikke en gave at kunne dele det her med hende.

Det fylder faktisk en del for os efterhånden som børnene bliver voksne og mere selvstændige. Vores drøm er at jo flere eventyr vi deler, jo flere eventyr er der også at dele på Hunt My Passion – Og selvfølgelig får I mulighed for at følge med!

Rigtig god jagtsæson! Knæk og bræk derude!

1 kommentar til “Vi fyrer op under passionen for Jagten, Historien og Partnerskabet”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *